Personal Training in het Bedrijfsleven (workshop) | National Sports Centre Papendal

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Personal Training in het Bedrijfsleven workshop | National Sports Centre Papendal

Personal trainers zijn erg gewild in het bedrijfsleven. Niet alleen zijn yoga- en bootcamp lessen populair, ook is er steeds meer vraag naar advies op maat, coaching en hulp bij stressklachten en overgewicht. Als personal trainer zorg je ervoor dat medewerkers met meer energie en met minder stress aan het werk zijn. Preventieve gezondheidzorg, een energieke werksfeer en bewustwording van de eigen duurzame inzetbaarheid worden voor organisaties steeds belangrijker. Een kans voor iedere personal trainer die zijn/haar horizon wil verbreden!

Wat leer je?
In deze workshop willen we je niet alleen meenemen in de succesfactoren om binnen het bedrijfsleven aan de slag te gaan, ook geven we tips hoe je bij (grote) organisaties aan tafel komt en meer grip krijgt op inkomsten gegenereerd vanuit bedrijfsbudgetten en subsidies.

We hopen ook dat je na deze middag kunt bepalen in welke mate je tijd (en geld) wilt investeren om je horizon te verbreden. Wat komt er bij kijken? Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat het een groot succes wordt? Na afloop weet je precies wat je wel en niet moet doen. Je ontvangt een plan van aanpak om direct mee aan de slag te gaan.

Over de docent
Deze workshop wordt gegeven door Marije de Vries (1981). Marije is 19 jaar actief binnen de fitnessbranche en heeft in 2013 de stap naar het bedrijfsleven gemaakt. Samen met haar compagnon Ilona Huitink runt ze Fitter Nederland en helpen ze organisaties met de implementatie van vitaliteitsinterventies, programma’s, (personal) training, onderzoeken en strategische jaarplannen.

Hun klantenkring bestaat inmiddels uit o.a. RTL Nederland, Alliander, Provincie Gelderland en ABN AMRO. Marije is auteur van twee boeken (Fitnessbijbel voor vrouwen en de Fitgids voor Werkend Nederland) en is tevens actief als trainer binnen de fitnessbranche.

De kosten voor deze workshop bedragen €65,-. (Oud)cursisten van Start2Move ontvangen 25% korting (actiecode S2M25) en betalen slechts €48,75. Schrijf je in via de link.

bron: https://www.facebook.com/events/153700628457929/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze