Ramkraak bij supermarkt

donderdag 9 februari 2017

Arnhem - Bij een supermarkt aan de Geitenkamp vond woensdagavond 8 februari een ramkraak plaats. Rond 20.15 uur ramde een personenauto de pui en kwam in de winkel tot stilstand. De daders wisten een geldcassette buit te maken.

Op het moment van de ramkraak was de winkel gesloten. Er waren nog wel medewerkers aanwezig. Zij waren bezig met afsluitende werkzaamheden. De medewerkers wisten zich in veiligheid te brengen en niemand raakte gewond.

Uit een eerste onderzoek bleek dat de auto die werd gebruikt voor de ramkraak de avond daarvoor was gestolen vanaf de Irenestraat in Arnhem.

Signalement

De ramkraak is vermoedelijk door twee mannen met een licht getint uiterlijk gepleegd. Een van hen droeg een zwarte muts en een zwarte sjaal. Hij had een grijze jas met zwarte mouwen aan en droeg zwarte gympen en een donkere broek.

De tweede man droeg een zwarte muts en een zwart/witte bandana. Hij had een zwarte jas aan en droeg oranje handschoenen. Mogelijk heeft een van de twee mannen een baardje.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen die iets gezien hebben of iets weten wat in verband kan worden gebracht met deze ramkraak te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

2017062288

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze