Onderzoek naar zware mishandeling en vernieling rond jaarwisseling

woensdag 25 januari 2017

Renkum - De politie heeft woensdagochtend 25 januari drie verdachten aangehouden voor een zware mishandeling in de nieuwjaarsnacht in Renkum. In het onderzoek wordt ook gekeken naar de vernieling van een auto met vuurwerk. Tijdens huiszoekingen bij de verdachten stuitten agenten op wapens.

Op 1 januari kwam er rond 04.00 uur bij de politie een melding binnen van een ongeval met een scooter op de kruising van de Enkweg met de Kerkstraat. Ter plaatse bleek dat er een jongeman van 20 was mishandeld, en dat er dus geen sprake was van een ongeval. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en moest daar meerdere dagen blijven voor behandeling.

 

De politie onderzoekt of er verband is met de vernieling van een auto eerder, op oudjaarsavond. De auto werd met vuurwerk vernield. In dat onderzoek zijn nu drie mannen van 22 jaar uit Renkum aangehouden. Agenten hebben huiszoeking gedaan bij de verdachten. Daarbij werden verschillende wapens gevonden, waaronder een vuurwapen, ploertendoders, een boksbeugel en een vlindermes. Het onderzoek gaat nu verder om te achterhalen wat de rol van de verdachten geweest is.(2017000755 SK) 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze