Drugs, vuurwapens en geld aangetroffen bij drugsonderzoek

woensdag 21 juni 2017

Arnhem - Bij een onderzoek van de Dienst Regionale Recherche (DRR) van de politie eenheid Oost Nederland zijn recentelijk vier verdachten aangehouden. Daarnaast werden er drie vuurwapens, een kogelwerend vest en steek- en slagwapens in beslag genomen.

Growshop

Vanaf maart werd uitgebreid onderzoek gedaan naar handel in verdovende middelen in Arnhem en omgeving. In dit onderzoek kwam een Growshop aan De Overmaat in Arnhem in beeld. Er werd onderzoek gedaan naar de Growshop, de afnemers, de leveranciers en bestuurders van het bedrijf. Op 19 juni werden doorzoekingen verricht in vijf woningen, twee garageboxen en een bedrijfspand aan De Overmaat. Hierbij werd samengewerkt met diverse specialisten van politie en douane.

Hennepplantage in woning

In een woning werd een in bedrijf zijnde hennepplantage met 102 hennepplanten aangetroffen. Hierbij werd de stroom illegaal van het net onttrokken. In het bedrijfspand aan De Overmaat werden goederen aangetroffen die direct in verband konden worden gebracht met de teelt van hennep.

Onderzoek gaat door

Er werden drie mannen (42 uit Arnhem, 45 uit Lathum en 49 uit Arnhem) en een vrouw (42 uit Arnhem) aangehouden. Zij werden ingesloten op het bureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het onderzoek wordt voorgezet. 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze