Arnhemmer (60) met geweld beroofd, politie zoekt getuigen

dinsdag 31 januari 2017

Arnhem - Een 60-jarige Arnhemmer is maandagavond op de Bethaniënstraat in de wijk Presikhaaf in zijn woonplaats met geweld beroofd van zijn viool. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De man had zijn die avond rond 23.15 uur auto geparkeerd aan de Bethaniënstraat te Arnhem. Op het moment dat hij uit zijn auto stapte en zijn viool uit zijn auto wilde halen werd hij door een tot dusver onbekende vanachter aangevallen. Vervolgens ging zijn belager er met de viool van het slachtoffer vandoor.  Volgens het slachtoffer ging het  om een man die accentloos Nederlands sprak.  Hij is vermoedelijk op een scooter gevlucht. De politie sluit niet uit dat er nog een tweede verdachte betrokken is geweest bij deze straatroof. 

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of gebruik het tipformulier hier op de website. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

(2017047537) ^LH

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze