Politie zoekt specifieke getuige van straatroof

maandag 23 januari 2017

Arnhem - Na een straatroof zondagmiddag op de Rijnkade in Arnhem heeft de politie drie tieners aangehouden als verdachte. Het slachtoffer was met de schrik vrijgekomen. De politie zoekt nog een specifieke getuige.

Omstreeks 14.15 uur werd een 16-jarige jongen nabij de Kleine Oord, ter hoogte van Rozet, belaagd door drie jongens die onder dreiging van een steekwapen onder meer zijn portemonnee afhandig maakten. De drie gingen er toe voet vandoor richting Rijnkade. Gewaarschuwde agenten kregen korte tijd later de drie verdachten in het vizier. De drie, twee Arnhemmers van 16 en een 17-jarige uit Gendt, zijn aangehouden en zitten vast voor onderzoek en verhoor.

Net na de beroving moeten er verschillende personen getuige zijn geweest, in het bijzonder een man, die enige tijd op de Kleine Oord stilstond. Deze man was met een vrouw  en een klein kind.  De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(2017034695) ^PK

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze