Wolfheze | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Man verzint schietpartij op snelweg

schietpartij

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft woensdag 29 april 2009 een 19-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man deed valse aangifte van een schietpartij op de snelweg en bleek na onderzoek zonder rijbewijs te rijden. Hij is overgedragen aan de politie Noord- en Oost Gelderland in verband met een vermoedelijke mishandeling van zijn ex-vrouw.

De man belde s avonds met de meldkamer van het KLPD met de mededeling dat zijn ex-schoonvader hem achtervolgde en op hem schoot. Hij reed op dat moment op de rijksweg A50 ter hoogte van Apeldoorn. Medewerkers van de meldkamer adviseerden hem om naar de Verkeerspolitie in Wolfheze te rijden. De man kwam alleen het terrein oprijden en van de achtervolger ontbrak echter ieder spoor. Verzonnen Na onderzoek bleek dat hij het verhaal had verzonnen. Bij informatie bij de politie Noord- en Oost Gelderland bleek dat hij kennelijk op de vlucht was voor de politie. Hij had vermoedelijk zojuist in Apeldoorn zijn ex-vrouw mishandeld en was daarna weggereden. De man is voor nader onderzoek overgedragen aan de politie in Apeldoorn. Geen rijbewijs Uit onderzoek kwam ook vast te staan dat hij slechts beschikte over een rijbewijs AM (bromfiets). De Verkeerspolitie heeft naast het proces-verbaal van het doen van valse aangifte ook proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs.

Soortgelijke berichten

Verdachte schietpartij Atlasdreef aangehouden
Utrecht

Man overleden na schietpartij
Enschede

Verdachte aangehouden dodelijke schietpartij
Rotterdam

Man gewond bij schietpartij
Helmond

Dode na schietpartij
Krommenie

Identiteit slachtoffer schietpartij bekend
Tilburg

Nieuwe vragen schietpartij Staatsliedenbuurt
Amsterdam

Verdachte schietpartij aangehouden
Enschede

Schietpartij op straat
Utrecht

Man aangehouden voor schietpartij Lamadreef
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio