Wolfheze | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Man verzint schietpartij op snelweg

donderdag 30 april 2009 schietpartij

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft woensdag 29 april 2009 een 19-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man deed valse aangifte van een schietpartij op de snelweg en bleek na onderzoek zonder rijbewijs te rijden. Hij is overgedragen aan de politie Noord- en Oost Gelderland in verband met een vermoedelijke mishandeling van zijn ex-vrouw.

De man belde s avonds met de meldkamer van het KLPD met de mededeling dat zijn ex-schoonvader hem achtervolgde en op hem schoot. Hij reed op dat moment op de rijksweg A50 ter hoogte van Apeldoorn. Medewerkers van de meldkamer adviseerden hem om naar de Verkeerspolitie in Wolfheze te rijden. De man kwam alleen het terrein oprijden en van de achtervolger ontbrak echter ieder spoor. Verzonnen Na onderzoek bleek dat hij het verhaal had verzonnen. Bij informatie bij de politie Noord- en Oost Gelderland bleek dat hij kennelijk op de vlucht was voor de politie. Hij had vermoedelijk zojuist in Apeldoorn zijn ex-vrouw mishandeld en was daarna weggereden. De man is voor nader onderzoek overgedragen aan de politie in Apeldoorn. Geen rijbewijs Uit onderzoek kwam ook vast te staan dat hij slechts beschikte over een rijbewijs AM (bromfiets). De Verkeerspolitie heeft naast het proces-verbaal van het doen van valse aangifte ook proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs.

Soortgelijke berichten

Man gewond bij schietpartij
Helmond woensdag 17 april 2013

Dode na schietpartij
Krommenie zaterdag 07 november 2015

Verdachte schietpartij aangehouden
Enschede maandag 07 juni 2010

Schietpartij op straat
Utrecht maandag 02 september 2013

Man aangehouden voor schietpartij Lamadreef
Utrecht maandag 18 augustus 2014

Derde aanhouding schietpartij Oude Engelenseweg
Shertogenbosch woensdag 12 mei 2010

Schietpartij in Zoetermeer, meerdere slachtoffers
Zoetermeer zaterdag 14 september 2013

Man aangehouden na schietpartij in Rotterdam
Rotterdam zondag 03 mei 2015

Aanhoudingen in onderzoek dodelijke schietpartij Pleinweg
Rotterdam dinsdag 28 mei 2013

Vrouw dodelijk getroffen bij schietpartij in woning
Geleen woensdag 30 januari 2013

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio