Opnieuw schietincident in Malburgen

donderdag 9 maart 2017

Arnhem - In de wijk Malburgen in Arnhem heeft zich woensdagavond laat wederom een schietincident voorgedaan. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren. Een verband met een eerder schietincident in de wijk wordt niet uitgesloten.

Buurtbewoners waarschuwden rond 23.15 uur de politie nadat er op de Akkerwindestraat knallen waren gehoord. Bij een eerste onderzoek werd ook een huls aangetroffen. Volgens verklaringen van omstanders was er kort daarvoor buiten op straat ruzie geweest en zou er iemand hebben geschoten. Niemand bleek echter te zijn geraakt. De politie vermoedt dat er een verband bestaat met het schietincident in de vroege ochtend van afgelopen dinsdag, waarbij een 27-jarige Arnhemmer een schotwond opliep in een van zijn ledematen. Getuigen die meer informatie hebben maar nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Bel dan ‘Meld Misdaad Anoniem’ op telefoonnummer 0800-7000.

(2017107475) ^PK

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze