Uitpraatprocedure na melding

woensdag 22 maart 2017

Arnhem - De politie in Arnhem heeft dinsdagmiddag een 46-jarige man aangehouden tijdens een zg. uitpraatprocedure. Aanleiding was een melding van wapengebruik. Het onderzoek naar het juiste verhaal loopt nog.

Rond 12.15 uur meldde een 17-jarige Arnhemmer dat hij was beschoten op de Groningersingel in Arnhem. De melder was daarop weggerend maar gaf het signalement en kenteken van de auto van de dader. Politieagenten die vervolgens uitkeken naar de bewuste auto, zagen deze auto rijden op de Rijksweg West. In de auto zaten meerdere personen waaronder een man, die voldeed aan het signalement van de mogelijke schutter.

De politieagenten besloten op de Hazekamp (industrieterrein) een ‘uitpraatprocedure’ te starten, om de inzittenden gecontroleerd en veilig uit het voertuig te halen.  De bewuste verdachte is aangehouden en de auto is voor onderzoek in beslag genomen. Op dat moment werd bij de verdachten geen wapen aangetroffen.

Vandaag wordt de 46-jarige Arnhemmer die is aangehouden, verhoord door de recherche. De aanleiding van het incident ligt mogelijk in een conflict dat eerder die dag plaatsvond bij een school. De 17-jarige melder en een 15-jarige jongen zijn beiden aangehouden voor dat eerdere incident. Het onderzoek loopt nog om te achterhalen wat  er daadwerkelijk gebeurd is.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wolfheze | 112 alarmeringen Wolfheze | Goedkoop Tanken in Wolfheze | Supermarkten in Wolfheze | Weerbericht Wolfheze